Onze aanpak

Net zoals grootmoeke zou zeggen: je eet best geen "twee keer warm" per dag.
Maar soms, soms is het feest. En dan mag het al eens ietsje meer zijn.

De start
Onze aanpak begint bij u. We zetten ons eens samen,
met een lekker wijntje of een uitstekende Normandische cider.

De belangrijkste dingen eerst

We babbelen over uw feest, de gelegenheid (gewoon zomaar mag ook), waar, wanneer, aantal genodigden en uw budget.

Een concept
Sharing dishes, buffetstijl, walking dinner, één lange tafel of fancy fast food.
Oerklassiek of superedgy, alles mag, alles kan.

Smaken
We praten over wat wel, wat niet, goestingskes en grote nono's.
Allergieën, zwangerschappen en moeilijke tantes.

Planning en praktisch
We werken graag met ons eigen materiaal via onze partners. Als er specifieke wensen zijn rond inkleding of porselein dan denken we graag mee.
Om de kwaliteit te garanderen praten we ook even over de aanwezige voorzieningen en het materiaal ter plaatse.

Een week ervoor...
Een weekje op voorhand vragen we de finale lijst van aanwezigen. Da's onze deadline om de hoeveelheden te bestellen. Helaas kunnen we vanaf dan geen aanpassingen meer doen.
(Geen paniek, tante Jenny kan altijd nog een boterham met choco krijgen.)

Het feest
omnomnom

Nadien
Het saaie stukje. Betalen doe je twee keer, één keer met uw euro's en nogmaals met uw mening.
Perfectie is een illusie en elke vorm van feedback appreciëren we enorm!

Mensen eten met hun ogen.
Smakelijk!

tartaar van tonijndessertbordje met citron meringue tartelette en sorbetbuikspek
Meer inspiratie

Mag het iets meer zijn?

Jij stuurt een mailtje, wij komen af met een flesje cider en we babbelen.
Stuur een mailtje
varkensvlees
tartaar
vitello tonnato
dessertbordje met citron meringue tartelette en sorbet
buikspek